Vedic Art

Löydä sisäinen luovuutesi

Vedic Art kurssit

Vedic Art lähtee ajatuksesta, että luovuus on meissä kaikissa jo olemassa. 

Peruskurssien aikana käydään läpi Curt Källmannin kehittämän 17 prinsiipin metodi itse maalaamalla ja kokemalla.

Prinsiipit auttavat meitä löytämään oman luovuudenlähteemme.

 Vedic Art ei ole tyylisuunta, ismi tai uskonto, vaan taiteen tekemisen taustalla vaikuttava taiteilijan henkinen inspiraatio.

Prinsiipit auttavat meitä tulemaan tietoisiksi luomisen mekanismeista. Niiden tehtävä on herättää ja vapauttaa jokaisessa ihmisessä oleva liikkeellepaneva voima, joka käynnistää ja pitää yllä kaikilla elämänalueilla toimivaa luovaa prosessia.

Kyse on eri luomisvaiheiden tiedostamisesta, ensin kuvissa – sitten elämässä. 

Luova maalaus

Vedic Art

Peruskurssi

Peruskurssi koostuu kolmesta viikonlopusta. Mitään pääsyvaatimuksia kurssille ei ole. Voit osallistua niihin viikonloppuihin, mitkä sopivat sinulle parhaiten. Kurssilla jokainen oppilas etenee yksilöllisesti. Kurssilla edetään ja koetaan  itse maalaamalla ja kokemalla. Tavoitteena on löytää puhdas oma sisäinen minämme. Maalaaminen tehdään hiljaisuudessa ilman minkäänlaista kritiikkiä. Voit tulla mukaan, vaikket olisi koskaan mitään maalannut tai vaikka olisit ammattitaiteilija. Kurssilla käydään läpi Vedic Artin perus elementit, eli prinsiipit, joita on yhteensä 17.

Jatkokurssit I ja II

Jatkokurssi I ja jatkokurssi II ovat yhden viikonlopun mittaisia kursseja. (la-su, klo 11-17) Kurssille voit tulla, jos olet käynyt läpi peruskurssit. Jatkokursseilla käydään läpi itse kokien prinsiippien lisäykset.

Kosmiset viivat -jatkokurssi

Kosmiset viivat kurssi kestää yhden viikonlopun (la-su, klo 11-17) Kurssille voit tulla, jos olet käynyt läpi peruskurssit sekä jatkokussit I ja II. Kurssilla käydään läpi itse kokien kosmiset viivat.

Mandala -jatkokurssi

Mandala on ikiaikainen symmetrinen pyöreä muoto. Mandala kurssi kestää yhden viikonlopun (la-su, klo 11-17) Kurssille voit tulla, jos olet käynyt läpi peruskurssit, jatkokurssit I ja II sekä kosmiset viivat. Kurssilla koetaan mandalan tekemisen tasapainottava voima.

Hinnasto

Viikonlopun Vedic Art kurssi (2 päivää)

150,00 €. sis.alv. 24 %

Hinta sisältää ohjaamisen ja kurssilla jaettavat maalausmateriaalit 

Päiväopetus (6 h)

80,00 € sis. alv 24 %

Hinta sisältää ohjaamisen ja kurssilla jaettavat maalausmateriaalit